Commander Bat X

Jom join this forum ni expecially for x-cmdr dan yg masih cmdr lg uitm sgmt....mari kita eratkan lg hubungan yg telah ader...
 
HomePortalFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 dragon already here!!!

Go down 
AuthorMessage
KMDy (B) Jeboy the Dragon

avatar

Number of posts : 9
Age : 39
Lokasi : Batu Pahat Indah Permai
Registration date : 2008-05-14

PostSubject: dragon already here!!!   Wed 14 May 2008, 1:58 pm

salam utk semua!

satu kemajuan yg agak bagus, dan memberangsangkan. diharap forum ni boleh berkembang dan menjadi satu wadah yg berkesan & berguna bg merapatkan tali silaturrahim semua x-cmdr dan cmdr batalion-X.

amin.
Back to top Go down
View user profile http://insankecil.blogspot.com
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: dragon already here!!!   Wed 14 May 2008, 2:58 pm

welkem bro jeboy. kehadiran anda memeriahkan lg forum kita ni.
Back to top Go down
View user profile
niza_blender



Number of posts : 32
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: dragon already here!!!   Wed 14 May 2008, 3:44 pm

uishhhh...gila pangkat tul la abg aku sorg nih!!!!! No
Back to top Go down
View user profile
KMDy (B) Jeboy the Dragon

avatar

Number of posts : 9
Age : 39
Lokasi : Batu Pahat Indah Permai
Registration date : 2008-05-14

PostSubject: Re: dragon already here!!!   Thu 15 May 2008, 12:06 am

bukan gile pangkat, tp supaya aku igt sume kenangan mase berkomander dulu...


klu nak kira gile pangkat, yg email address pakai name komanderkanan tu lgi gileeee!!!!

ape la sgt pangkat kmdy (b) tu kalau nak bandingkan ngan yg lain...
Back to top Go down
View user profile http://insankecil.blogspot.com
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: dragon already here!!!   Thu 15 May 2008, 9:41 am

niza pun nak pangkat gak tu bro apalagi anugerahkan la pangkat yg ko ada tu ahak ahak
Back to top Go down
View user profile
niza_blender



Number of posts : 32
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: dragon already here!!!   Thu 15 May 2008, 5:19 pm

cehhh...pigidah!! lol!
Back to top Go down
View user profile
KMDy (B) Jeboy the Dragon

avatar

Number of posts : 9
Age : 39
Lokasi : Batu Pahat Indah Permai
Registration date : 2008-05-14

PostSubject: Re: dragon already here!!!   Thu 15 May 2008, 5:41 pm

eh! mmg dia nak la chai!

ko gi tarok apebende pangkat kat bahu dia tu, bg appulete yg ade 4 balak beserta kerawang2 tu. nak lg beso, pinjam si kajal punye appulete tu, kapten tuuuu!!!!

_________________
aku tidak layak utk syurgaMu tetapi aku tak sanggup menahan azab nerakaMu, oleh itu terimalah taubatku
Back to top Go down
View user profile http://insankecil.blogspot.com
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: dragon already here!!!   Fri 16 May 2008, 9:37 am

ha tul gak tu kajal ngan woteng paling sesuai anugerahkan pangkat ni kat niza Laughing bila diaorg nak masuk sini ni leh bg pangkat tu ahak ahak Laughing
Back to top Go down
View user profile
niza_blender



Number of posts : 32
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: dragon already here!!!   Tue 20 May 2008, 3:39 pm

cheeettt!!!aku x gila pangkat lg.... Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
KK(b) Faeiz

avatar

Number of posts : 17
Age : 38
Lokasi : KluangMan Johor
Registration date : 2008-05-27

PostSubject: Re: dragon already here!!!   Tue 27 May 2008, 6:39 pm

La.. aku diperkatakan rupanya.. Dah terletak la bro.. bole adjust balik ker.. Takperla kat forum2 lain orang tak paham kat sini jer pun yang korang paham.. Abis kalau bukan pakai kat sini nak pakai kat mana lagi.. Mahap jerla yer kepada sesiapa yang tidak selesa dengan penampilan ku ini..
Back to top Go down
View user profile
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: dragon already here!!!   Wed 28 May 2008, 9:59 am

x de halnya bro kalu ko nak anugerahkan pangkat pd niza skali pun bole huahahaha Laughing
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: dragon already here!!!   

Back to top Go down
 
dragon already here!!!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Commander Bat X :: Introduction/Updates :: Salam Pengenalan-
Jump to: