Commander Bat X

Jom join this forum ni expecially for x-cmdr dan yg masih cmdr lg uitm sgmt....mari kita eratkan lg hubungan yg telah ader...
 
HomePortalFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 salam perkenalan dr sochai

Go down 
AuthorMessage
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: salam perkenalan dr sochai   Thu 08 May 2008, 6:28 pm

assalamualaikum

Kmdy(b) soch disini. kalu sebut nama betul aku korg bukan tau pun. Libk kebrape aku pun x tau. ex komander bomba. pertama dan terakhir (setahu aku la) bomba menang perkad tu masa aku la tu. ok kita ada tempat lepak baru ni kita guna sebaiknya ok.

cat ish kucing sape telepas kat sini ni suh suh
Back to top Go down
View user profile
niza_blender



Number of posts : 32
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: salam perkenalan dr sochai   Fri 13 Jun 2008, 2:38 pm

chai..apsal ko punye avatar gelap gelita???ape yg ko cuba nak tonjolkan tuh???
Back to top Go down
View user profile
KK(b) Faeiz

avatar

Number of posts : 17
Age : 39
Lokasi : KluangMan Johor
Registration date : 2008-05-27

PostSubject: Re: salam perkenalan dr sochai   Fri 13 Jun 2008, 3:46 pm

Yang satu gelap gelita yang satu habuk pun tak nampak.. Apa cerita?.. Question
Back to top Go down
View user profile
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: salam perkenalan dr sochai   Mon 16 Jun 2008, 9:36 am

ada cahaya di hujung kegelapan itu insyaallah study
Back to top Go down
View user profile
niza_blender



Number of posts : 32
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: salam perkenalan dr sochai   Mon 16 Jun 2008, 10:40 am

KK(b) Faeiz wrote:
Yang satu gelap gelita yang satu habuk pun tak nampak.. Apa cerita?.. Question

lbh baik x nmpk habuk dr nmpk tp menyesakkan mata... lol!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: salam perkenalan dr sochai   

Back to top Go down
 
salam perkenalan dr sochai
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Commander Bat X :: Introduction/Updates :: Salam Pengenalan-
Jump to: