Commander Bat X

Jom join this forum ni expecially for x-cmdr dan yg masih cmdr lg uitm sgmt....mari kita eratkan lg hubungan yg telah ader...
 
HomePortalFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 assalammualaikum warahmatullahi wabarakatuh

Go down 
AuthorMessage
kajal

avatar

Number of posts : 8
Age : 41
Lokasi : seluruh malaysia
Registration date : 2008-05-28

PostSubject: assalammualaikum warahmatullahi wabarakatuh   Wed 28 May 2008, 1:31 pm

askm..1st nak kenalkn diri,saya kajal bekas komander kesatria itm segamat tahun tak ingat..tak de LIBK siri brape..alih2 je jadi komander hahaha,ni aku nak tanya ni laman apa benda plak ni..aku ni buta IT..anyway terima le aku dengan adanya sbb aku rasa yg sekali batch ngan aku kat laman ni cuma aku sorg je..yg lain dah MIA (missing in action),tk dpt diselamatkn...tq
Back to top Go down
View user profile
KK(b) Faeiz

avatar

Number of posts : 17
Age : 39
Lokasi : KluangMan Johor
Registration date : 2008-05-27

PostSubject: Re: assalammualaikum warahmatullahi wabarakatuh   Wed 28 May 2008, 1:53 pm

Waalikumussalam wmhbkt..

Welcome bro..
Silalah jgn malu2 masuk2
Ha tambah2 apa yang patut
Ha yang jauh tu dekat-dekatkan
Ha yang dekat tu rapat-rapatkan..

Tahniah sebab jadik wakil tunggal paling senior..

Kapt Eddi kenal Kapt Isnil Badrin @ Suaq ex-komander kembara?

Very Happy
Back to top Go down
View user profile
kajal

avatar

Number of posts : 8
Age : 41
Lokasi : seluruh malaysia
Registration date : 2008-05-28

PostSubject: Re: assalammualaikum warahmatullahi wabarakatuh   Wed 28 May 2008, 1:56 pm

ntah..tak kenal la plak,siapa dia tu?
Back to top Go down
View user profile
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: assalammualaikum warahmatullahi wabarakatuh   Thu 29 May 2008, 9:35 am

welkem bro. x pe aku baru jumpa komander lg senior tahun 92 punye aku nak ajak diaorg masuk forum ni gak bg meriah lg
Back to top Go down
View user profile
kajal

avatar

Number of posts : 8
Age : 41
Lokasi : seluruh malaysia
Registration date : 2008-05-28

PostSubject: Re: assalammualaikum warahmatullahi wabarakatuh   Thu 29 May 2008, 12:48 pm

sape nick name dia..dex ke
Back to top Go down
View user profile
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: assalammualaikum warahmatullahi wabarakatuh   Fri 30 May 2008, 9:12 am

pompuan la bro nnt aku suh dia masuk forum kita
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: assalammualaikum warahmatullahi wabarakatuh   

Back to top Go down
 
assalammualaikum warahmatullahi wabarakatuh
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Commander Bat X :: Introduction/Updates :: Salam Pengenalan-
Jump to: