Commander Bat X

Jom join this forum ni expecially for x-cmdr dan yg masih cmdr lg uitm sgmt....mari kita eratkan lg hubungan yg telah ader...
 
HomePortalFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 Datin Farah was here.....

Go down 
AuthorMessage
farah

avatar

Number of posts : 28
Age : 38
Lokasi : JB/KL/Lutong
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Datin Farah was here.....   Tue 27 May 2008, 5:46 pm

Ler.... awat tetiba senyap jer forums nie.... kat messenger pun senyap....
Back to top Go down
View user profile
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Wed 28 May 2008, 10:03 am

dah ko senyap org lain pun senyap la.... errr aku ke datuk tu.... bila ko jd bini aku huahahaha
Back to top Go down
View user profile
niza_blender



Number of posts : 32
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Wed 28 May 2008, 10:15 am

welkam datin...enjoy forumming...awat baru skang nak kenaikan diri??lemawwww tul la ko nih...ekekekeke
Back to top Go down
View user profile
farah

avatar

Number of posts : 28
Age : 38
Lokasi : JB/KL/Lutong
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Wed 28 May 2008, 5:17 pm

hehehe takpe lah i nie pemalu... silent reder jer... queen
Back to top Go down
View user profile
farah

avatar

Number of posts : 28
Age : 38
Lokasi : JB/KL/Lutong
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Wed 28 May 2008, 5:27 pm

Soch wrote:
dah ko senyap org lain pun senyap la.... errr aku ke datuk tu.... bila ko jd bini aku huahahaha

hok alooo.... Ko tak sesuai Sochai.... nanti jalan tak sama tinggi.... What a Face
Back to top Go down
View user profile
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Thu 29 May 2008, 9:32 am

org tua kata lg murah rezeki tu
Back to top Go down
View user profile
farah

avatar

Number of posts : 28
Age : 38
Lokasi : JB/KL/Lutong
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Thu 29 May 2008, 10:07 am

Question ye jer... org tua2 kata tu sebab nak suruh anak dia org tak memilih tu sbb ckp macam tu.... tak best ler nanti kalau couple tu gaduh camner dah nak kena dingak dah pakwe dia tu... tongue pirat
Back to top Go down
View user profile
niza_blender



Number of posts : 32
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Thu 29 May 2008, 1:13 pm

alah...ape susah fara...taim gaduh...senang sket ko nak ketuk kepala dia....sbb smpai... afro afro
Back to top Go down
View user profile
farah

avatar

Number of posts : 28
Age : 38
Lokasi : JB/KL/Lutong
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Fri 30 May 2008, 9:33 am

niza_blender wrote:
alah...ape susah fara...taim gaduh...senang sket ko nak ketuk kepala dia....sbb smpai... afro afro

affraid derhaka nanti niza ketuk kepala suami.... taknak aku..... tak cium bau syurga nanti.... Laughing Razz
queen
Back to top Go down
View user profile
niza_blender



Number of posts : 32
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Fri 30 May 2008, 10:30 am

alaaa fara...tu pun nak kena ajar ke....yg ko ketuk kuat2 wat per....ketuk la ala2 manje gitu...usap2...ishhhh.... Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
KK(b) Faeiz

avatar

Number of posts : 17
Age : 38
Lokasi : KluangMan Johor
Registration date : 2008-05-27

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Fri 30 May 2008, 1:37 pm

Daripada studi dan survey dalam bidang agro (ternakan ayam dan puyh baka) jantan-jantan yang terpilih untuk menjadi pembaka ialah jantan-jantan yang bersaiz kecil dan aktif. Ini kerana kadar keaktifan untuk melakukan proses pengawanan adalah lebih tinggi dan hasil telur bernas yang dihasilkan juga pada peratusan yang memberangsangkan..

Fakta daripada kursus ternakan ayam dan puyuh baka Institut Kemajuan Ternakan Ayam Johor Bahru..

Tiada kene mengena dengan yang hidup atau yang mati, sekiranya ada itu hanyalah kebetulan semata-mata..

Cool
Back to top Go down
View user profile
KK(b) Faeiz

avatar

Number of posts : 17
Age : 38
Lokasi : KluangMan Johor
Registration date : 2008-05-27

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Fri 30 May 2008, 2:03 pm

Farah bila nak majlis ni tu ari mcm dh dengar2..
Cool
Back to top Go down
View user profile
farah

avatar

Number of posts : 28
Age : 38
Lokasi : JB/KL/Lutong
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Fri 30 May 2008, 2:32 pm

niza_blender wrote:
alaaa fara...tu pun nak kena ajar ke....yg ko ketuk kuat2 wat per....ketuk la ala2 manje gitu...usap2...ishhhh.... Twisted Evil

taknak ler aku ketuk tempat lain ler kat pipi ker kat telinga ker lagi manja.....
Back to top Go down
View user profile
farah

avatar

Number of posts : 28
Age : 38
Lokasi : JB/KL/Lutong
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Fri 30 May 2008, 2:33 pm

KK(b) Faeiz wrote:
Daripada studi dan survey dalam bidang agro (ternakan ayam dan puyh baka) jantan-jantan yang terpilih untuk menjadi pembaka ialah jantan-jantan yang bersaiz kecil dan aktif. Ini kerana kadar keaktifan untuk melakukan proses pengawanan adalah lebih tinggi dan hasil telur bernas yang dihasilkan juga pada peratusan yang memberangsangkan..

Fakta daripada kursus ternakan ayam dan puyuh baka Institut Kemajuan Ternakan Ayam Johor Bahru..

Tiada kene mengena dengan yang hidup atau yang mati, sekiranya ada itu hanyalah kebetulan semata-mata..

Cool

No Laaaa saper plak nak kawin ngan ayam serama nie...... ada ker???? scratch scratch
Back to top Go down
View user profile
farah

avatar

Number of posts : 28
Age : 38
Lokasi : JB/KL/Lutong
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Fri 30 May 2008, 2:38 pm

ish ingat senang ker nak kawin.... eeeehhh nikah....
susah tau... nanti dah kuar duit beribu2 baru tau dia tido ker dengkur ker kentut ker sedawa dgn kuat camner??
baik settle apa2 yang perlu sekarang ler klubi.... tak nyesal kemudian hari...
kalau kata jodoh tak panjang dah dielakkan apa2 yang patut tu... takdir ler nama nyer.... queen
Back to top Go down
View user profile
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Fri 30 May 2008, 6:27 pm

farah wrote:
niza_blender wrote:
alaaa fara...tu pun nak kena ajar ke....yg ko ketuk kuat2 wat per....ketuk la ala2 manje gitu...usap2...ishhhh.... Twisted Evil

taknak ler aku ketuk tempat lain ler kat pipi ker kat telinga ker lagi manja.....

mcm byk pengalaman je ko ni
Back to top Go down
View user profile
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Fri 30 May 2008, 6:28 pm

bagus la fakta ko bg tu klubi menarik tul
Back to top Go down
View user profile
farah

avatar

Number of posts : 28
Age : 38
Lokasi : JB/KL/Lutong
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Tue 03 Jun 2008, 11:39 am

Soch wrote:
farah wrote:
niza_blender wrote:
alaaa fara...tu pun nak kena ajar ke....yg ko ketuk kuat2 wat per....ketuk la ala2 manje gitu...usap2...ishhhh.... Twisted Evil

taknak ler aku ketuk tempat lain ler kat pipi ker kat telinga ker lagi manja.....

mcm byk pengalaman je ko ni

saper??? geek
Back to top Go down
View user profile
farah

avatar

Number of posts : 28
Age : 38
Lokasi : JB/KL/Lutong
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Wed 11 Jun 2008, 4:27 pm

ada sesaper keje bank bahagian loan perumahan.... nak minta tolong...
Back to top Go down
View user profile
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Thu 12 Jun 2008, 10:02 am

farah wrote:
ada sesaper keje bank bahagian loan perumahan.... nak minta tolong...

buka la topic baru leh suma org tgk lol!
Back to top Go down
View user profile
farah

avatar

Number of posts : 28
Age : 38
Lokasi : JB/KL/Lutong
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Thu 12 Jun 2008, 11:15 am

ler nak kena jugak ker??? queen
Back to top Go down
View user profile
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Fri 13 Jun 2008, 9:15 am

bukak je jgn malu jgn segan Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
farah

avatar

Number of posts : 28
Age : 38
Lokasi : JB/KL/Lutong
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Mon 16 Jun 2008, 4:03 pm

Soch wrote:
bukak je jgn malu jgn segan Twisted Evil

chai...aku buka tajuk lain n topik lain tak segan ler.... yang lelain yang ko maksudkan tu aku segan.... affraid pale
Back to top Go down
View user profile
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Tue 17 Jun 2008, 10:28 am

mmg itu la maksud aku pun. yg lain tu terpulang pd ko la. lu pikir la sendri pirat
Back to top Go down
View user profile
farah

avatar

Number of posts : 28
Age : 38
Lokasi : JB/KL/Lutong
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   Tue 17 Jun 2008, 11:20 am

ceh
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Datin Farah was here.....   

Back to top Go down
 
Datin Farah was here.....
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Commander Bat X :: Introduction/Updates :: Salam Pengenalan-
Jump to: