Commander Bat X

Jom join this forum ni expecially for x-cmdr dan yg masih cmdr lg uitm sgmt....mari kita eratkan lg hubungan yg telah ader...
 
HomePortalFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 libk siri ke7

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
niza_blender



Number of posts : 32
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: libk siri ke7   Wed 14 May 2008, 3:47 pm

kenangan terindah dlm hidupku... Laughing Laughing maner kwn2 batch aku...meh kite citer kenangan libk kite kat sini...

aku suka kenangan masa kite masuk hutan tuh....uhuhuhuhu...anjing bnykkkkk....
Back to top Go down
View user profile
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: libk siri ke7   Wed 14 May 2008, 6:04 pm

kalu ko libk ke 7 aku libk ke 6 ke. ish aku pun dah x igt. pale jeboy ko libk ke brape ha
Back to top Go down
View user profile
KMDy (B) Jeboy the Dragon

avatar

Number of posts : 9
Age : 39
Lokasi : Batu Pahat Indah Permai
Registration date : 2008-05-14

PostSubject: libk siri 7??   Thu 15 May 2008, 12:03 am

mane korang dapat no 7 tu?

yg aku tau, aku cmdr batalion-X batch ke 23 (ikut segamat), kalau ikut shah alam kira batch ke-27.


takkan la si niza baru batch ke 7? abis takkan aku cuma ade 4 batch je senior atas aku?
Back to top Go down
View user profile http://insankecil.blogspot.com
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: libk siri ke7   Thu 15 May 2008, 9:43 am

itu yg aku konpius ni nape nombor tu kecik sgt. niza ni senior kita kot lg tua ahak ahak
Back to top Go down
View user profile
niza_blender



Number of posts : 32
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: libk siri ke7   Thu 15 May 2008, 5:22 pm

ntah...tp hati aku kuat mengatakan yg aku LIBK SIRI KE-7...ke aku silap....fara...tlg aku!!!!aku yg ilang ingatan ke dorg....
Back to top Go down
View user profile
KMDy (B) Jeboy the Dragon

avatar

Number of posts : 9
Age : 39
Lokasi : Batu Pahat Indah Permai
Registration date : 2008-05-14

PostSubject: Re: libk siri ke7   Thu 15 May 2008, 5:46 pm

korang gi la tanye si anser ataupon si police tu. kalau diorg tu batch ke 3, betulla si niza ni batch ke 7.


tp klu anser batch ke 3, sepat batch ke 2, abis tu abg si kajal tu batch keberape? batch ke -3 kot...

_________________
aku tidak layak utk syurgaMu tetapi aku tak sanggup menahan azab nerakaMu, oleh itu terimalah taubatku
Back to top Go down
View user profile http://insankecil.blogspot.com
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: libk siri ke7   Fri 16 May 2008, 9:55 am

sblm tu pra libk je kot ahak ahak fara setakat jenguk jek bg la skit bounce
Back to top Go down
View user profile
farah

avatar

Number of posts : 28
Age : 37
Lokasi : JB/KL/Lutong
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Re: libk siri ke7   Fri 16 May 2008, 5:57 pm

hehehe memang compom kitaorg siri ke 7 eh..... cheers
Back to top Go down
View user profile
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: libk siri ke7   Tue 20 May 2008, 9:42 am

ye ke. apakata jemput cik sam masuk sini kita tanya dia bg clear What a Face
Back to top Go down
View user profile
niza_blender



Number of posts : 32
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: libk siri ke7   Tue 20 May 2008, 3:43 pm

ha!!!kan aku dah ckp...aku libk siri ke7...pandaiii tul niza nih...isteri saper la ni.... santa
Back to top Go down
View user profile
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: libk siri ke7   Tue 20 May 2008, 4:41 pm

tul ke jeboy? study
Back to top Go down
View user profile
niza_blender



Number of posts : 32
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: libk siri ke7   Wed 21 May 2008, 1:16 pm

btul la...eeee...x puas hati lg tuh.... Razz
Back to top Go down
View user profile
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: libk siri ke7   Fri 23 May 2008, 9:07 am

kena dgr kata2 jurulatih baru puas hati lol!
Back to top Go down
View user profile
niza_blender



Number of posts : 32
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: libk siri ke7   Fri 23 May 2008, 10:06 am

dah tu...gi aaaarrrr tepon cik sam tuh.... geek
Back to top Go down
View user profile
KMDy (B) Jeboy the Dragon

avatar

Number of posts : 9
Age : 39
Lokasi : Batu Pahat Indah Permai
Registration date : 2008-05-14

PostSubject: Re: libk siri ke7   Sun 25 May 2008, 2:24 am

bg la bukti yg korang tu batch ke 7...







ckp byk tak guneeeeeeee.....

_________________
aku tidak layak utk syurgaMu tetapi aku tak sanggup menahan azab nerakaMu, oleh itu terimalah taubatku
Back to top Go down
View user profile http://insankecil.blogspot.com
niza_blender



Number of posts : 32
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: libk siri ke7   Mon 26 May 2008, 11:37 am

cehhhh...x pueh ati lg tuh...

sahabat2ku sekalian..klu korg ader gmbr tlg bg mereka2 ni tgk...aku gmbr2 kat klang aaarr...
Back to top Go down
View user profile
KK(b) Faeiz

avatar

Number of posts : 17
Age : 38
Lokasi : KluangMan Johor
Registration date : 2008-05-27

PostSubject: Memories Remains   Tue 27 May 2008, 6:27 pm

Kenangan terindah.. Tabik untuk semua.. You All D'Best.. Cool
Back to top Go down
View user profile
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: libk siri ke7   Wed 28 May 2008, 10:07 am

ha klubi ko KK kan kita dulu LIBK ke brape
Back to top Go down
View user profile
niza_blender



Number of posts : 32
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: libk siri ke7   Wed 28 May 2008, 10:23 am

aaa..klubi jd penjaga kiteorg masa libk tu... Laughing
Back to top Go down
View user profile
KK(b) Faeiz

avatar

Number of posts : 17
Age : 38
Lokasi : KluangMan Johor
Registration date : 2008-05-27

PostSubject: Re: libk siri ke7   Wed 28 May 2008, 11:31 am

Kalau tak silap kita yang keenam.. Diaorg2 ni betullah yang ketujuh.. Pengiraan bermula LIBK yg dijalankan kat UiTM Segamat kot.. scratch

Gi tanya jurulatih la..
Back to top Go down
View user profile
niza_blender



Number of posts : 32
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: libk siri ke7   Wed 28 May 2008, 1:13 pm

hahahaha....kan aku dah ckp... lol!
Back to top Go down
View user profile
farah

avatar

Number of posts : 28
Age : 37
Lokasi : JB/KL/Lutong
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Re: libk siri ke7   Wed 28 May 2008, 5:19 pm

niza_blender wrote:
hahahaha....kan aku dah ckp... lol!


queen
hehehe tu ler taknak caya kenapa kan.... tongue
Back to top Go down
View user profile
Soch

avatar

Number of posts : 58
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: libk siri ke7   Thu 29 May 2008, 9:38 am

aku dah ustaz kk klubi bersuara aku kena terima je la. patuh pd arahan. pirat
Back to top Go down
View user profile
KK(b) Faeiz

avatar

Number of posts : 17
Age : 38
Lokasi : KluangMan Johor
Registration date : 2008-05-27

PostSubject: Re: libk siri ke7   Fri 30 May 2008, 1:52 pm

Soch wrote:
aku dah ustaz kk klubi bersuara aku kena terima je la. patuh pd arahan. pirat

Nik jgn bg title tu kat aku.. Takut tak terbawak nanti.. berat tu..

Siapa pun kita.. Tak kiralah ustaz ker tidak ingat mengingat kan tanggungjawab mcm dlm surah Wal-Asr. Semua manusia dalam kerugian.. Qalam Allah tu.. Bukan main2..
Smile
Back to top Go down
View user profile
farah

avatar

Number of posts : 28
Age : 37
Lokasi : JB/KL/Lutong
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Re: libk siri ke7   Wed 11 Jun 2008, 4:26 pm

awat senyap.... yang penting yang paling havoc bebudak LIBK siri ke-7 kan kan...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: libk siri ke7   

Back to top Go down
 
libk siri ke7
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Commander Bat X :: Miscellaneous/ Macam macam ada :: Kenangan Batalion X-
Jump to: